Våra behandlingar

Hos oss kan du hitta allt du behöver för en återkommande omsorg av dina tänder och ditt tandkött. Med hjälp av vår professionella personal blir du väl omhändertagen och får den hjälp eller de råd som du är i behov av. Vi är en privat tandvårdsklinik som sätter våra patienter i fokus. Därför har vi handplockat vår personal för att kunna få den bredd och det djup inom tandvård som vi vill kunna erbjuda dig. Några av de behandlingar vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Undersökningar

Hos oss kan du undersöka dina tänder för att se till att allt är som det ska med de. Upptäcker vi till exempel hål eller liknande bokar vi in en tid för att åtgärda detta.

img

Lagning av hål

Har du hål i någon eller flera av dina tänder? Då hjälper vi dig med att åtgärda detta. Självklart erbjuder vi dig bedövning så att du inte behöver räkna med någon smärta.

img

Utdragning av tänder

Har du en tand som behöver dras ut? Då är också detta något vi kan hjälpa dig med. Även när det gäller det här erbjuder vi bedövning så att du inte behöver oroa dig för någon smärta.

img

Tandställning

Behöver du tandställning? Eller är det dags att ta bort din befintliga sådan? Oavsett vilket finns vi här för att hjälpa dig.