Detta är Nyköpings Tandvård AB

Välkomna till Nyköpings Tandvård AB – den vänliga tandvårdskliniken! Hos oss sätter vi ett stort fokus på våra patienters välmående och hälsa. Vi anser nämligen att tandvård inte bara handlar om att ta hand om tänderna, det handlar även om hur man mår och lever. När du kommer till oss kan du få råd gällande hur din livsstil och kosthållning påverkar dina tänder och hur du kan förändra det. Passa gärna på att fundera på om du har några frågor som du vill ha besvarade innan du kommer till oss på Nyköpings Tandvård AB så kommer vi gärna att hjälpa dig med svaren.

Din partner inom tandhälsa

Har du några problem med tänder eller tandkött tar vi väl hand om alla dina bekymmer här på Nyköpings Tandvård AB. Vi hjälper dig till en bättre tandhälsa genom lagning av hål i tänderna och även lagning av avbitna tänder. Kanske behöver du sätta in en tandställning eller dra ut en tand eller två? Vilka behov du än har inom tandhälsa finns vi här för dig.

Förebyggande åtgärder

Vid varje besök hos oss ser vi även över hur det är ställt med ditt tandkött och eventuell tandsten. Visar det sig att det behövs en åtgärd finns vi här redo att hjälpa dig. Vi har även möjlighet att visa dig hur du ska borsta dina tänder på ett bättre sätt. Varmt välkommen till oss!